tisdag 11 november 2014

collage

Idag hade vi besök av vår rådgivningssköterska. Hon besöker oss ca 1 gång i månaden och vid varje tillfälle finns en agenda. Måns och Ebba är alltid lika nyfikna på vad de ska få göra för pyssel/tankeövningar! Denna gång hade hon tagit med sig en massa tidningar och magasin där vi alla i familjen fick i uppgift att leta upp och klippa ut bilder som på nåt sätt påminner om Carolina. Det kan vara ett färgglatt foto, en glad hund eller vackra blommor. Alla tankar är tillåtna! För att minska på pratmaskinerna (barnen), satte vi på lite musik som jag vet Carolina gillade (Herreys och andra svenska 80-tals låtar). Alla fick välja ut sina egna bilder, sedan gällde det att samarbeta och välja ut de som passar bäst




Resultat blev en riktigt positiv överraskning! Snacka om färgglada bilder som för tankarna till en positiv och energifylld person! Så rätt, så rätt!

Här kommer slutresultatet som nu sitter uppe på en av husets alla väggar :-)


4 kommentarer:

  1. Verkligen en härlig och snygg bild. Skönt att hon finns för barnen som en sådan positiv färgrik kraft. När man jobbar med bilder brukar det omedvetna komma fram.

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig bild!! //Mia

    SvaraRadera