onsdag 27 februari 2013

Reflektioner

Ebba tycker det är skönt att vara hemma igen. Igår kväll när hon pratade med storebror Måns i telefonen säger hon helt spontant "Jag saknar dig" och han svarar "jag saknar dig också". Man blir så stolt att man nästan spricker.

Ett par reflektioner över sjukhusvistelsen:
1. Vissa människor är ju fantastiska. Träffade bland annat på en sköterska som hade ett så genuint leende mot barnen och var suverän med dem. Det smittade av sig och det syntes lång väg att hon älskade sitt jobb.
2. De vet hur de ska känna pengar på butiken Pressbyrån. Hutlösa priser på en liten ostfralla. Ja, har man något val som en hungrig förälder? Som sagt, de utnyttjar verkligen monopolet inne på lasarettet på kvällstid. Smart av dem!
3. Lekterapi-avdelningen var suverän i väntan på att läkaren skulle komma idag på förmiddagen. Mycket trevliga leksaker. Ebba hann knappt leka färdigt med en sak innan hon upptäckte något nytt spännande.

Nu är det smärtlindring som gäller en tid framöver för henne. Hoppas bara hon kommer igång att äta snart. Det är lite klent på den fronten, nån tugga här och nån tugga där. Men det kommer nog. Fri tillgång på glass har vi fått läkarordination på i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar