tisdag 18 juni 2013

Ny info

Träffade vår specialistläkare idag.
Behandlingen har gott så bra man kan kräva. Tumörerna svarar. Men man vet aldrig gällande tumörceller som är "på rymmen" och syns inte. Det farliga kan vara att de skapar någon resistens mot cytostatikan men förhoppningsvis har de (om de finns) förintats. Efter sjätte behandlingen ska de kolla hur mitt hjärta mår och om det mår bra kör de nog på med två behandlingar till och därefter möjligen operation. Ingen mening att operera för tidigt innan man avgränsat tumörerna kraftigt. Vivill ju inte hamna i samma situation som innan med att allt inte tas bort o det blossar upp igen. Situationen och sjukdomen är fortfarande allvarlig men det går som sagt så bra det kan. Mer än så kan de inte säga.

Igår var läkaren i Växjö och föreläste för läkare och sköterskor om just sarkom i buken. Undrar hur många av dem som tänkte på mig då. Föreläsningen hölls dock ett år försent eftersom den största risken och det största felet som skett med mig var att jag opererades i december. Min cancer måste cellgiftsbehandlas först. Resan för mig har blivit/blir längre och mer riskabel.

2 kommentarer:

  1. Tänker, hoppas och tror på dig! Med kärlek från Lisa

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att höra att det går så bra det kan med behandlingen! Sitter här ca 100 m bort och skickar massor av bra energi i riktning mot er :-)
    Kram Karolina

    SvaraRadera