fredag 22 mars 2013

Akuten igen

Det blev ohållbart. Fick åka in vid halv två i natt. Önskar att jag kunde beskriva smärtan i ord.
Nu blir jag inte hemskickad förrän jag har fått ordentlig hjälp i alla fall. Lund ska kontaktas samt ska jag få träffa smärtenheten så jag får välplanerad o balanserad smärtlindring.
Tur att min mamma var hemma så att Jesper kunde följa med in. Han är min hjälte!

8 kommentarer:

  1. Hej Carolina, anar att det gör ont. Men jag känner dig som en fighter - och jag vill få chansen att spela mera volleyboll med dig, så kämpa på! /Anders på Ingelstad

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Bra att "någon" behåller dig nu så att du får hjälp. Det borde inte ha fått gått så här långt. Hoppas så innerligt att du får ordentlig hjälp nu. Skönt att Jesper kan vara vid din sida nu. Du är en riktig kämpe! Vi hejar på dig! Kram Chatarina

    SvaraRadera
  3. Nej jag fattar inte heller att du "fått" gå hemma själv med smärta så länge,att ingen behållt dig på lasarettet tidigare..... Och denna väntan,fy fan!
    "De stora" barnen får gärna komma hem och leka hos oss,inga problem. Och M kan lätt åka m hem också efter fritids och leka m Stina, när vi hämtar lite tidigare.( o vi kör hem honom sen).
    Vi pratade om att åka till Leos lekland nån dag i påsk,kanske M o E vill följa med?!
    Kramar Emma

    SvaraRadera
  4. Tänker på dig vännen. Vi behåller gärna molle till dess du återhämtat dina krafter. Hedda skrev ett påskkort till molle där hon tackar honom för att hon får passa honom och berättar hur.fin han är. Ta hand om dig vännen. Kramar

    SvaraRadera
  5. Hej goa Carolina!
    Vad är det som har hänt, vad är det som händer?! Har läst din blogg och blir alldeles "tagen". Hur kan du, energiknippet självt, bli sjuk, och hur kan processen gå till så här?? Frågorna blir många. Jag hoppas att de tar hand om dig riktigt riktigt väl på sjukhuset nu så att du slipper dina smärtor och att behandligen äntligen kommer i gång.
    Stor, stor kram till dig och massor av energi! Jag hör av mig snart! /Malena

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Skönt mitt i allt elände att du ändå är kvar och får hjälp, du måste ju kunna få vila lite ifrån smärtan, det gör mig så ont att läsa hur då mår, fina du! Om Måns och Ebba vill får de gärna komma hit imorgon, så kan din mamma och jesper vara hos dig, jag kan ta Måns o Alicia till kalaset o Ebba o Vilgot kan leka under tiden?!
    Bamsekramar //Linda

    SvaraRadera
  7. Skönt att läsa att flera kompisar ställer upp med barnpassning, hundpassning m m så även Jesper får avlastning. Säkert ställer fler upp än vad som skrivs i denna blogg också.
    Fortsätt att tjata på sköterskor och doktorer, det brukar vara bästa sättet att få gehör.
    Kämpa på!
    //MG

    SvaraRadera
  8. Våra tankar finns hos er. Säg till om vad som helst vi kan göra för att hjälpa. Önskar det fanns mer man kunde göra. Kram från fam carlström

    SvaraRadera