fredag 1 mars 2013

Vanligt familjeliv?

Är det bara vi eller? Ibland undrar man hur man mäktar med. Det slutar med att man står och skrattar åt "eländet". Försöka montera upp en loftsäng samtidigt som tre barn pockar på ens uppmärksamhet kräver verkligen sitt. Men vad gör man inte för att ens pojk någon gång ska få sitt rum färdigställt?

Vi satt vid middagen ikväll och började skratta igen. Behöver jag ens förklara hur det kan vara kring ett matbord i en barnfamilj en fredagskväll? När det lugnat sig sitter vi kvar och minns tillbaka "Tänk att vi hamnade här du och jag". Från en kväll på studentpuben till villa och tre barn, hund, bilar med mer i Rottne. Kära nån vad tiden gått! Är man vuxen nu eller??

Inget besked från Lund idag heller. Sarkomgruppen skulle ju ha sammankomst i onsdags. Vi ser det som ett gott tecken. Hade de kommit fram till något allvarligt hade de nog hört av sig.

Har idag haft en ont-fri dag (till skillnad från igår). Har därmed passat på att ta en långpromenad med hund och barnvagn. Hann i alla fall få några solglimtar på mig innan molnen tog över showen.

1 kommentar:

  1. Vi ser fram emot att komma och kolla in nya rummet! Så skönt att fick en ont-fri dag, hoppas den följs av fler likadana :)
    Kram Karin

    SvaraRadera